كــيــكــة الـسـمــبـوســه بالصور

View previous topic View next topic Go down

كــيــكــة الـسـمــبـوســه بالصور

Post by smile on Fri Aug 05, 2011 9:03 pm

كــيــكــة الـسـمــبـوســه بالصور


بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير :
ورق سمبوسه + قشطه + حليب محلى + 2 دريم ويب + قرفه + وعاء اللي يفتح تبع الجيز كيك

[You must be registered and logged in to see this link.]
نحضر ماء مع طحين للصق ورق السمبوسه
[You must be registered and logged in to see this link.]
وتلف بهذا الشكل
[You must be registered and logged in to see this link.]
الاناء اللي عندي يبقي له 70 الى 75 ورقة سمبوسه وكل وحده على حسب الاناء تبعها
ثم يغلي فى الزيت
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
يصف في صينية جنبا بجنب
نرش عليها حليب محلى تقريبا خطين على كل وحده
ثم القرفه ( الدارسين )
[You must be registered and logged in to see this link.]
ثم يصف فى الوعاء بهذا الشكل

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
نخلط القشطه مع الدريم ويب الى ان يصبح كثيف
نضعه فوق الورق السمبوسه
[You must be registered and logged in to see this link.]
ثم يرش بالقرفه
[You must be registered and logged in to see this link.]
والحين المكسرات نضع جوز
ثم الفستق وندخلها الثلاجه لمدة نصف ساعه

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
لما يجهز ورق السمبوسه من الغلي اتركوه حتى يبرد تماما - عشان يكون مقرمش عند الاكل وصحتين على قلوبكم
اعجبني ونقلته

بالعافيه عليكم

smile

الجنس : Female

عدد المساهمات : 76
النقاط : 23290
التقييم : 5
تاريخ التسجيل : 2010-08-17

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum